jueves, 20 de julio de 2017

Eliášov koniec v New Jersey? Možné to je, Čech nezapadá do koncepcie

Pre vysvetlenie: Eliáš počas nej vypadol z elitných formácií a bodovo bol na tom najhoršie za celú svoju zámorskú misiu. V hodnotení +/- bol dokonca najhorší v celom tíme, v tejto kolónke mu svietila záporná číslica 20.

Klub, ktorý bol zvyknutý hrať pravidelne play-off, upadol do krízy, ktorú chce rázne stopnúť. Prišiel nový tréner i generálny manažér, ktorí majú v úmysle nastoliť nové poriadky. Fanúšikovia sa vraj majú tešiť na nový herný štýl založený na rýchlosti, dravosti a mladosti.

A do tejto koncepcie Eliáš tak úplne nezapadá. Je logické, že vo svojom veku stratil trochu energie a panujú obavy, či dokáže byť lídrom. "Dúfam, uvidíme," reagoval manažér Ray Shero. "Patrik má výborný hokejový cit, kt orým môže nahradiť rýchlosť. Je šikovný, vie čítať hru.Nikdy to už nebude také, ako keď mu bolo 29, ale on sa chce zlepšiť. Uvidíme, ako to pôjde.


"

Eliáš má kontrakt ešte na nadchádzajúcu sezónu a vedenie by ho rado udržalo predovšetkým kvôli tomu, aby usmerňoval a viedol neskúsených spoluhráčov. Lenže on sám by chcel významnejšiu úlohu. Pokojne tak môže nastať situácia, že dres zmení skôr: možno ešte v lete ako súčasť nejakej výmeny, alebo napríklad v priebehu sezóny. Zákulisím sa šíria správy, že by sa mu páčil odchod napríklad do Detroitu.

"Keď so mnou v Devils nebudú spokojní, možno sa budú chcieť vydať inou cestou. Alebo nebudem spokojný ja.Môžem byť frustrovaní, ale taký je život a hokej, "nezastiera 39-ročný útočník, ktorý by v NHL rád pokr ačoval aj v ďalších rokoch.

" Dúfam, že Dohrajte kariéru v New Jersey a dúfam, že budem hrať viac ako v uplynulej sezóne. Ale stať sa môže všetko. Verím, že môžem hrať ešte ďalšie roky, užívať si hokej a byť prospešný tímu. Minulý bet365 stavky ročník bol pre mňa fakt ťažký, pretože to mužstvo aj mňa nešlo. Na druhú stranu mi bude 40 a moc hokejistov nemôže povedať, že by hralo tak dlho. "

Eliáš o prestupe nepremýšľa náhodou, hlavou sa mu naháňal v minulosti už niekoľkokrát. Rád by si hokej zasa chcel užívať a vyhrávať. Potrebné ešte raz dosiahnuť na Stanley Cup.Sám je presvedčený, že môže byť zase produktívny, že uplynulá sezóna bola výnimka, a nie znamení zostupnej tendencie, o ktorej bol zrejme presvedčený aj reprezentačný kouč Vladimír Růžička, ktorý ho nenominoval na MS v Prahe.

"Mladší už nebudem, ale st ále som rýchlejší ako veľa hráčov. Navyše si viem poradiť. Môžete byť totiž rýchly, ako chcete, ale keď nezachováte chladnú hlavu, len po ihrisku lietate hore, dole a nič nedosiahnete, "ponúka svoj pohľad.

Nového bet365 mobil href="https://tinyurl.com/y73whgjy">bet365 trénera Johna Hynes o tom však bude musieť presvedčiť. "Po bet 365 hovore s ním aj s novým manažérom Sher si myslím, že medzi nami panuje vzájomný rešpekt. Ústretové kroky budeme musieť urobiť všetci, "tvrdí, ale zároveň si uvedomuje:" Nikdy nič neviete na sto percent. "

A Shero?Ten na tému Eliáš hovorí: "Záleží na ňom a na tréneroch, aby z neho dostali to najlepšie. Boli sme spolu na obede a všetko prebrali. Bude to pre neho dobrá výzva. Verím, že príde na kemp vo výbornej forme a bude tvrdo pracovať, aby bol l� �drom a rozdielovým hráčom na ľade i mimo neho. To sú moje očakávania. "

bet365 bonus

No hay comentarios:

Publicar un comentario