jueves, 20 de julio de 2017

Sedem nechcených. Ktorí českí hokejisti to majú v NHL nahnuté

Kedysi veľká hviezda a talent s netušenými možnosťami, dnes 34-ročný útočník, ktorý zrejme ukončí kariéru. O Martina Havláta nie je v NHL záujem a inde sa mu už pokračovať nechce.

Ak po Havlátom v zámorí niekto siahne, bude to veľké prekvapenie. Všetky prípadných záujemcov odrádza predovšetkým jeho vachrlaté zdravie - nie je sezóna, v ktorej by sa nezranil…Posledný šancu dostal v New Jersey, nevyužil ju.

Prekvapivé problémy so sehnáním novej zmluvy má Marek Židlický , v 38 rokoch stále najlepší český bek. Je to nečakané, pretože sa mu podarilo angažmán v Detroite, kde ho chválil aj slávny kouč Mike Babcock. Lenže skončil a klub kúpil Mikea Greena z Washingtonu.Takže kladniansky veterán vyhlásil: "Som pripravený aj skončiť." To je zrejme nepravdepodobná variant, Židlický nikam neponáhľa a vyberá si, jednou z možností je návrat do New Jersey.

Ďalších päť hráčov to bet365 bonus bude mať ťažšie.

Tak napríklad Martin Erat už tri sezóny uvädá. Začalo to tým, že chcel za každú cenu odísť do Washingtonu, kde však často vysedával na tribúne. Keď dal vlani v 53 zápasoch jediný gól, prišla výmena do Arizony. Ani tam nežiaril, rad slovenských fanúšikov sklamal na jarnom majstrovstvách sveta v Prahe. Je zrejmé, že Erat bude musieť zľaviť z finančných požiadaviek.

To isté asi čaká aj Tomáša Fleischmanna, ktorý bol svojho času považovaný za veľký talent.Aj tak to bol veľký šok, keď pred štyrmi rokmi dostal bet365 od Floridy luxusné kontrakt na 18 miliónov dolárov. Jeho výkony ale postupne upadali, na ľade nebol takmer vidieť a žiadne oživenie neprišlo ani v Anaheime. Záujemcovia sa zatiaľ nehrnú.

Neistota sužuje aj Michala Rozsíval . Je to trochu paradox, pretože tento Vlašimský odchovanec v posledných sezónach zbieral s Chicagom Stanley Cupy. Lenže v nabitej zostave sa často nedostával na ľad, navyše si privodil zranenie členka. Keď si k tomu pripočítame jeho vek (v septembri 37 rokov), už nie je pre mnoho klubov príliš atraktívnym tovarom.

Rovnako starý je aj Jan Hejda, ktorému skončil kontrakt v Colorade.Najskôr to vyzeralo, že sa s bet365 stavky klubom dohodne na novej zmluve, lenže od otvorenia trhu s voľnými hráčmi uplynul takmer mesiac, a stále nič. bet 365 Hejda sa nechce inam a rád by kontrakt aspoň na dve se zóny.

To je však zrejme problém. Slávistický odchovanec nikam neponáhľa, v lige má dobrú povesť vďaka poctivosti a precízne defenzívne prácu. Bohužiaľ pre neho mu posledná sezóna nevyšla úplne podľa predstáv.

O dosť nervóznejší musí byť útočník Jiří Tlustý , a to z niekoľkých dôvodov. Je v ideálnom hokejovom veku (27 rokov), na ľade to tak však nevyzerá. Caroline, kde strávil uplynulej tri sezóny, došla trpezlivosť a poslala ho do Winnipegu. Výsledok? Jediný gól v 20 zápasoch.


To nie je dobrá vizitka a kanadský celok o neho už nestojí.A ponuky odinakiaľ sa nehrnú. Dočká sa Tlustý vôbec? Ak áno, najskôr sa bude musieť zmieriť s pozíciou v treťom alebo štvrtom útoku. Na viac to momentálne nevyzerá.

bet365 mobil

No hay comentarios:

Publicar un comentario